29
Dec
09

Rainbow Pudding

Ha ha…….. sekarang ni dah demam pudding. Dari blog Ena, Ain dan Love.. kini di sini pula. Tie buat pudding ni petang tadi. Dah tinggal ciput je.. kejap lagi tinggal pinggan !

.

.

Err….. tak nampak pun rupa pelangi. Cuma belang-belang je, hi hi hi….. Malas nak guna cocoa, jadi Tie letak pewarna je laa.. Jemput makan semua.. makan sorang sikit, ya………..😛

.

.


14 Responses to “Rainbow Pudding”


  1. December 29, 2009 at 9:15 pm

    Cantiknyaaaaaa!!! Love’s pudding dah abis…kita makan kat sini pulak! hihihi🙂

  2. 2 Tie
    December 29, 2009 at 10:17 pm

    Amboi…… cepatnya datang…!! kali ni naik jet, ya !!

  3. 3 ima
    December 30, 2009 at 12:00 am

    kak tie…ima pun dah buat masa majlis khatam anak hari tu…emm memang sedap…anak2 semua suka terutama sialong tu…selalunya dia ni payah sikit bab makan…klu dia suka maknanya memang sedap…hihihi

  4. January 5, 2010 at 3:59 pm

    DATANG MENZIARAH NI. WAH SEDAPNYA MASAKAN DIA…….

  5. January 10, 2010 at 11:24 pm

    Ala k.tie flight delay…tu yg lmbat! kikiki..

    mak aiii mengancam puding tu, ada lg ke utk E-na???

  6. January 11, 2010 at 2:49 pm

    Kak Tik,
    Zan perlu kan alamat Kak Tik.Nanti senang nak pos barang2 yg Kak Tik pesan.
    Hantar kat email Zan ye.. norizan_73@yahoo.com.my

  7. 10 Tie
    January 15, 2010 at 2:03 pm

    Dah hantor email daa………….

  8. January 16, 2010 at 5:01 am

    Sweeet nampak. Awak buat ni lepas hujan renyai berhenti heh?

  9. 13 nekPP
    January 17, 2010 at 10:14 am

    alahaiiiii abih dohhh!!! rugiiiiiiiiiiiiiiii
    errr buat lagi boley mokcikk..nnti kirim sini yerk..ekeke


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s


Blog Stats

  • 281,638 views
December 2009
M T W T F S S
« Nov   Jan »
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031  

Categories

Jamu Mata

Udang harimau ni diterbangkan khas dari Sabah

Nasi hujan panas ni buat pertama kali. Terlebih pewarna, hehe....

Nasi mandhi bersama briayani ayam dan daging black pepper

Pudding Lapis Strawberry dan Chocolate

Cupcake ni adalah hadiah Tie kepada keluarga pengantin (adik ipar)

Puff pastry , mini pie


%d bloggers like this: