Archive for the 'pudding' Category

29
Dec
09

Rainbow Pudding

Ha ha…….. sekarang ni dah demam pudding. Dari blog Ena, Ain dan Love.. kini di sini pula. Tie buat pudding ni petang tadi. Dah tinggal ciput je.. kejap lagi tinggal pinggan !

.

.

Err….. tak nampak pun rupa pelangi. Cuma belang-belang je, hi hi hi….. Malas nak guna cocoa, jadi Tie letak pewarna je laa.. Jemput makan semua.. makan sorang sikit, ya……….. 😛

.

.

15
Dec
09

pudding mango dan dragon fruit

Alamak ! Gambar kabur pulak !

Saja nak guna dragon fruit ni dalam puding.. nak tengok hasilnya. Cantik, macam strawberry.

.

.

.

.

.

Rasa pun okay.  Lepas ni bolehlah buat lagi, hehe..

Ni ada sepotong. Rasalah sorang sikit, ya. Tuan rumah dah abiskan kesemuanya, ekekeke………..

.

.




Blog Stats

  • 295,514 views
July 2017
M T W T F S S
« Nov    
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31  

Categories

Jamu Mata

Udang harimau ni diterbangkan khas dari Sabah

Nasi hujan panas ni buat pertama kali. Terlebih pewarna, hehe....

Nasi mandhi bersama briayani ayam dan daging black pepper

Pudding Lapis Strawberry dan Chocolate

Cupcake ni adalah hadiah Tie kepada keluarga pengantin (adik ipar)

Puff pastry , mini pie